Πάγκοι

 

TOP WOOD | Εμπόριο Ξυλείας - Μαγούλα Αττική


 

ALFAWOOD

Οι πάγκοι κουζίνας του ομίλου ALFA WOOD (ALFA TOPS) αποτελούν εξαιρετική επιλογή για την κουζίνα κάθε ιδιώτη & επαγγελματία. 
// Ανθεκτικοί με μεγάλη αντοχή σε κρούσεις, τριβές, λεκέδες, σε υψηλές θερμοκρασίες και καύσεις και σε διάφορους τύπους  εκδορών.
// Φέρουν ισχυρή αντίσταση σε ακραίες κλιματικές συνθήκες και υπεριώδης ακτίνες UV. 
// Λόγω ειδικών φίλτρων και ρητινών δεν αποχρωματίζονται.   
// Προσφέρουν μια αξιόπιστη & ανθεκτική προστασία κατά των βακτηρίων και δίνουν άλλη διάσταση στην υγιεινή και στην καθαριότητα. 
// Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή πάγκων είναι προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και έχουν μεγάλο κύκλο ζωής.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Επιφάνεια ΗPL: 0.7mm
Μήκος: 4.20m
Μορφές & Διαστάσεις
Μονόκουρβοι: πλάτος 60 cm
Δίκουρβοι: πλάτος 40,64,84cm
Mορφές: L και U
Radio: R5 και R8
Παράγονται με απλό & ανθυγρή Μοριοσανίδα (ChipBoard)

 

 

AKRITAS

Οι πάγκοι εργασίας έχουν ως πυρήνα την μοριοσανίδα AKRIPAN® ή την αδιάβροχη μοριοσανίδα Hydropan®.
Το υλικό επικάλυψης τους είναι το HPL, ένα υλικό που παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στην τριβή, στη χάραξη, στις υψηλές θερμοκρασίες, στην υγρασία και στα οξέα. Η αδιάβροχη μοριοσανίδα Hydropan® που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των πάγκων POLYTHETA®, χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα ανθεκτική στην υγρασία, είναι προδιαγραφής ΕΝ 312: 2004 τύπος P5. Οι πάγκοι POLYTHETA® είναι ιδανικοί για χρήση σε κουζίνες, μπάνια, εργαστήρια ή για οποιαδήποτε χώρο με ιδιαίτερες απαιτήσεις σε θέματα αντοχής και στεγανότητας.

 

 

ELTOP

H Eltop αποτελεί ένα από τα πιο καθιερωμένα εμπορικά σήματα στην Ελλάδα στο χώρο των προιόντων postforming και των αρχιτεκτονικών διακοσμητικών εφαρμογών. Την χαρακτηρίζουν η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη, η εξειδίκευση των μεθόδων παραγωγής, η πληρότητα γκάμας προϊόντων και το δυνατό προφίλ εξυπηρέτησης.
Ενημερωθείτε για τα στυλ και τις διαστάσεις των προϊόντων ανά κατηγορία.

 

 

CMS SURFACES

Οι πάγκοι κουζίνας της εταιρίας CMS συνιστούν την ιδανική λύση για την κουζίνα και πολλές άλλες εφαρμογές στο σύγχρονο interior design. Χαρακτηρίζονται από: μοντέρνα αισθητική, ανθεκτικότητα ενάντια σε εκδορές και γρατσουνιές. 
Όλες οι πρώτες ύλες είναι πιστοποιημένες βάσει ευρωπαϊκών προτύπων.
Κατασκευάζονται σε διαστάσεις 420εκ x 60εκ με ανθυγρή μοριοσανίδα (Ε1) σε R3 & R5-R9 και πάχος 20χιλ, 30χιλ, 40χιλ και 60χιλ. Επίσης, για το προφίλ Shark 65˚, κατασκευάζονται με πάχος 20χιλ & 30χιλ.
Κατόπιν παραγγελίας, μπορούν να κατασκευαστούν με διαφορετικό είδος μοριοσανίδας καθώς επίσης και σε διάφορα μεγέθη ακτίνας (RADIUS). Επιπλέον, διατίθενται σε ειδικές διαστάσεις, μέχρι 100εκ. μπορείτε ακόμα να επιλέξετε ανάμεσα σε μία ή και τις δύο πλευρές με postforming.
Τέλος, μπορούν να είναι επενδεδυμένα με την ίδια φορμάικα και στις δύο πλευρές ώστε να χρησιμοποιηθούν ως πόδι νησίδας. Επείσης παράγουμε πλάτη πάγκου.

 

Περισσότερα...

VARIO

 

EGGER

Οι πάγκοι της EGGER είναι οι ιδανικές λύσεις για την κουζίνα και πολλούς τομείς του σύγχρονου εσωτερικού σχεδιασμού. Έχουν χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε αισθητική, ακόμη και κάτω από έντονο στρες, δεν επιτρέπεται να υποφέρουν από απώλεια ποίοτητας των επιφανειών ή μακροβιότητα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Συνδυασμός υλικών
Συντονισμένη γκάμα αξεσουάρ

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΓΕΘΗ [χιλιοστά]
4.100x600
4.100x920
Άλλα μεγέθη κατόπιν αιτήσεως