Πάγκοι

 

TOP WOOD | Εμπόριο Ξυλείας - Μαγούλα Αττική


 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α.Ε.

 

KRONOSPAN


ΜΟΡΙΟΣΑΝΙΔΕΣ ΕΠΕΝΔΕΔΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΕΛΑΜΙΝΗ
Η επενδεδυμένη με μελαμίνη μοριοσανίδα (MF PB) είναι μια τυπική σανίδα και ένα απαραίτητο υλικό για τις βιομηχανίες επίπλων και εσωτερικής διακόσμησης. Κατασκευασμένη από μοριοσανίδα καλυμμένη με ένα διακοσμητικό χαρτί εμποτισμένο με ρητίνη μελαμίνης, είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο υλικό για μοντέρνα έπιπλα και διατίθεται σε διάφορα τελειώματα, όπως γυαλιστερό, ματ, ελαφρώς ανάγλυφο και με υφή ξύλου.

Για ειδικές εφαρμογές προσφέρουμε πρόσθετες μοριοσανίδες επενδεδυμένες με μελαμίνη (MF PB) με βελτιωμένες ιδιότητες αντοχής στην υγρασία και πυραντοχής...


Περισσότερα...

 
PRAXITELIS
// ΠΑΓΚΟΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ HPL
 
// ΑΝΘΥΓΡΟΣ HPL 3ΑΡΗΣ ΠΑΓΚΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Οι απλές αλλά λειτουργικές λύσεις στις κατασκευές, είναι αυτές που προτιμούν οι επαγγελματίες, καθώς κερδίζουν χρόνο ενώ παράλληλα διατηρούν την ποιότητα στην εργασία τους.

Η εταιρεία Praxitelis από το 1985 προσφέρει μέσα από ποιοτικά προϊόντα σε Πορτάκια Κουζίνας – Ντουλάπας, Πάγκους Κουζίνας και HPL επιφάνειες, άριστες και απλές- λειτουργικές λύσεις, χρήσιμες στους επαγγελματίες των ξυλουργικών κατασκευών.

Ο νέος HPL πάγκος κουζίνας 30mm της εταιρείας Praxitelis,άνθυγρος, με νεροσταλάκτη και με επικάλυψη από HPL – HIGH PRESSED LAMINATE (φορμάικα υψηλής πίεσης) και πυρήνα από μοριοσανίδα κλάσης Ε1, είναι ένα ακόμη προϊόν απαράμιλλης ποιότητας της Praxitelis.

Αντικαθιστά με ευκολία οποιονδήποτε πάγκο και μεταμορφώνει σε ελάχιστο χρόνο, μια παλιά κουζίνα εντυπωσιακά, εναρμονισμένη με τις τάσεις της σύγχρονης διακόσμησης.

Ο 3άρης πάγκος είναι άμεσα διαθέσιμος σε 15 χρώματα και σε διαστάσεις: 420 Χ 60 cm, 420 Χ 64 cm και 420 Χ 80 cm.

 
 
// ΠΑΓΚΟΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ HPL COMPACT

Επιφάνειες και Πάγκοι Κουζίνας HPL COMPACT

Το HPL Compact αποτελεί ιδανικό προϊόν δημιουργίας μονάδων επίπλων για οποιαδήποτε χρήση. Για κουζίνες, μπάνια, γραφεία, καταστήματα, αθλητικά συγκροτήματα, εργαστήρια, σχολεία και νοσοκομεία.

Διαθέτει εξαιρετική αντοχή στις γρατζουνιές, στις χημικές ουσίες και την υγρασία.

Επίσης είναι ιδανικό για την κατασκευή πάγκων κουζίνας, πάγκων εργασίας, και ραφιών για αποθήκες.

Τόσο οι επιφάνειες και πάγκοι κουζίνας Compact HPL όσο και κάθε άλλη εφαρμογή του εν λόγω υλικού, ενσωματώνουν μοναδικά χαρακτηριστικά. Είναι απόλυτα μη τοξικά, ανθεκτικά και εξαιρετικά εύκολα στον καθαρισμό.

Είναι ασφαλή και πρακτικά, ακόμη και όταν απαιτούνται εγγυήσεις σταθερής και ολικής υγιεινής, όπως νοσοκομεία, σχολεία, εργαστήρια, για τη δημιουργία διαχωριστικών τοίχων και οροφών.

Χρησιμοποιούνται ευρέως στον τομέα των δημόσιων μεταφορών όπως τραμ, λεωφορεία και υπόγεια τρένα ή σε αίθουσες αναμονής. Στη ναυπηγική βιομηχανία χρησιμοποιούνται για την κατασκευή καμπίνων και στη βιομηχανία εκθέσεων για εκθετήρια.

Με το HPL Compact μπορείτε πρακτικά να κατασκευάσετε οτιδήποτε επιθυμείτε, αφού το πλήθος των εφαρμογών του είναι πραγματικά απεριόριστο. Δείτε την πλήρη γκάμα επιφανειών και πάγκων κουζίνας HPL Compact παρακάτω ώστε να επιλέξετε το ιδανικό για τον χώρο σας.

Μια σειρά από εκπληκτικά υλικά ιδανικά για κάθε εφαρμογή από την Πραξιτέλης ΑΕ. Την κορυφαία ελληνική βιομηχανία παραγωγής πρώτων υλών ξύλου με 37 χρόνια εμπειρίας και περισσότερα από 30.000τμ ιδιόκτητων εγκαταστάσεων παραγωγής.

ALFAWOOD

Οι πάγκοι κουζίνας του ομίλου ALFA WOOD (ALFA TOPS) αποτελούν εξαιρετική επιλογή για την κουζίνα κάθε ιδιώτη & επαγγελματία. 
// Ανθεκτικοί με μεγάλη αντοχή σε κρούσεις, τριβές, λεκέδες, σε υψηλές θερμοκρασίες και καύσεις και σε διάφορους τύπους  εκδορών.
// Φέρουν ισχυρή αντίσταση σε ακραίες κλιματικές συνθήκες και υπεριώδης ακτίνες UV. 
// Λόγω ειδικών φίλτρων και ρητινών δεν αποχρωματίζονται.   
// Προσφέρουν μια αξιόπιστη & ανθεκτική προστασία κατά των βακτηρίων και δίνουν άλλη διάσταση στην υγιεινή και στην καθαριότητα. 
// Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή πάγκων είναι προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και έχουν μεγάλο κύκλο ζωής.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Επιφάνεια ΗPL: 0.7mm
Μήκος: 4.20m
Μορφές & Διαστάσεις
Μονόκουρβοι: πλάτος 60 cm
Δίκουρβοι: πλάτος 40,64,84cm
Mορφές: L και U
Radio: R5 και R8
Παράγονται με απλό & ανθυγρή Μοριοσανίδα (ChipBoard)

 

 

AKRITAS

Οι πάγκοι εργασίας έχουν ως πυρήνα την μοριοσανίδα AKRIPAN® ή την αδιάβροχη μοριοσανίδα Hydropan®.
Το υλικό επικάλυψης τους είναι το HPL, ένα υλικό που παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στην τριβή, στη χάραξη, στις υψηλές θερμοκρασίες, στην υγρασία και στα οξέα. Η αδιάβροχη μοριοσανίδα Hydropan® που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των πάγκων POLYTHETA®, χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα ανθεκτική στην υγρασία, είναι προδιαγραφής ΕΝ 312: 2004 τύπος P5. Οι πάγκοι POLYTHETA® είναι ιδανικοί για χρήση σε κουζίνες, μπάνια, εργαστήρια ή για οποιαδήποτε χώρο με ιδιαίτερες απαιτήσεις σε θέματα αντοχής και στεγανότητας.

 

 

ELTOP

H Eltop αποτελεί ένα από τα πιο καθιερωμένα εμπορικά σήματα στην Ελλάδα στο χώρο των προιόντων postforming και των αρχιτεκτονικών διακοσμητικών εφαρμογών. Την χαρακτηρίζουν η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη, η εξειδίκευση των μεθόδων παραγωγής, η πληρότητα γκάμας προϊόντων και το δυνατό προφίλ εξυπηρέτησης.
Ενημερωθείτε για τα στυλ και τις διαστάσεις των προϊόντων ανά κατηγορία.

 

 

VARIO

 

EGGER

Οι πάγκοι της EGGER είναι οι ιδανικές λύσεις για την κουζίνα και πολλούς τομείς του σύγχρονου εσωτερικού σχεδιασμού. Έχουν χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε αισθητική, ακόμη και κάτω από έντονο στρες, δεν επιτρέπεται να υποφέρουν από απώλεια ποίοτητας των επιφανειών ή μακροβιότητα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Συνδυασμός υλικών
Συντονισμένη γκάμα αξεσουάρ

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΓΕΘΗ [χιλιοστά]
4.100x600
4.100x920
Άλλα μεγέθη κατόπιν αιτήσεως