Μελαμίνες

 

TOP WOOD | Εμπόριο Ξυλείας - Μαγούλα Αττική


 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α.Ε.

 

 

ALFAWOOD

Η ΑLFA WOOD διαθέτει μία μεγάλη γκάμα επιφανειών και χρωμάτων σε μελαμίνες. Οι μελαμίνες ALFA WOOD είναι ένα από τα διακοσμητικά υλικά επιπλοποιίας, ιδιαίτερης αντοχής, προσφέροντας καλαίσθητες και ολοκληρωμένες προτάσεις σε ιδιώτες, επαγγελματίες και σε ξενοδοχειακούς χώρους. 
 

ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ (πλάκες) ΜΕΛΑΜΙΝΩΝ
Intra, Matrix, Microline, Scavato, Sawn Cut, Woodpore, Shagreen, Soft, Smooth

ΥΛΙΚΑ ΜΕΛΑΜΙΝΩΝ
Διακοσμητικά φιλμ/χαρτιά εμποτισμένα με ρητίνες μελαμίνης που  επενδύονται σε Μοριοσανίδα (ChipBoard) ή MDF (μίας ή δύο όψεων)

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΛΑΜΙΝΩΝ
3660 x 1830 mm - 2800 x 1830 mm - 2400 x 1830 mm

ΠΑΧΗ ΜΕΛΑΜΙΝΩΝ
6, 8, 10, 12, 16, 18, 22, 25, 30, 38 mm

ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ

Cabinet Doors - Profiles - ABS Edge Banding

 

 

AKRITAS

H σειρά μελαμινών της ΑΚRITAS διατίθεται σε μια μεγάλη και δυναμική γκάμα χρωμάτων και σχεδίων ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς και του σύγχρονου design. Οι μελαμίνες AKRITAS υπερκαλύπτουν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και αποτελούν ιδανικό προϊόν υψηλής ποιότητας για διακοσμητική χρήση στη βιομηχανία επίπλου και εσωτερικού design.
 

Τα περισσότερα προϊόντα διατίθονται και σε MDF. Ενημερωθείτε για τις διαστάσεις, τα πλάτη και τα πάχη επιλέγοντας κάθε κατηγορία.

 

 

INTERWOOD

Η Interwood κάνει ένα δυναμικό βήμα μπροστά στην αγορά της μελαμίνης, παρουσιάζοντας την ανανεωμένη και εμπλουτισμένη συλλογή Μελαμινών, που καλύπτει κάθε ανάγκη και δίνει δημιουργικές ιδέες και ολοκληρωμένες λύσεις στους επαγγελματίες του ξύλου και της διακόσμησης.
 

Η συλλογή αποτελείται από τέσσερις σειρές, η κάθε μία με τον δικό της ιδιαίτερο χαρακτήρα. 

 

 

KRONOS

Οι επίσημοι αντιπρόσωποι της εταιρίας Kronospan σας παρουσιάζουν ολοκληρωμένες συλλογές με άριστη ποιότητα και αντοχή. Επιλέξτε τα υλικά που εξυπηρετούν ιδανικότερα τις δικές σας ανάγκες και δημιουργείστε μοναδικούς συνδυασμούς.

Τα προϊόντα διατίθενται σε στάνταρ διαστάσεις  280x207 cm αλλά διαφέρουν σε πάχη και λεπτομέρειες αναλόγως τη συλλογή.

 

 

EGGER

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΛΑΜΙΝΩΝ

2800 x 2070 mm x18 mm

 

 

VARIO

Διάστασεις: 3660x1830 mm
Πάχη: 8, 16, 18, 25 mm 
PVC: 0.45x22 mm, 0.8x22 mm, 0.8x28 mm

 

 

HIGH GLOSS

 

Super Gloss